søndag den 26. oktober 2014

Zig Zag tæppe DONE!

Jaaaa.... så nåede jeg til vejs ende med mit "evighedprojekt" (helt evigt varede det heldigvis ikke)

Det har været over 2 år under vejs og selvfølgelig har jeg lavet en masse andet samtidigt. Det har været taget frem som lysten var været der og lagt væk når samme var væk.


Jeg er SÅ glad for resultatet og det blev lige som jeg havde håbet. Jeg har kaldt det familietæppet, da jeg ville have det så stort at jeg kan sidde under det sammen med mine børn og det er bestemt muligt! Fryser jeg ekstra meget er det stort nok til at det kan lægges dobbelt og stadig kan jeg være under det. 'ammen det er jo helt perfekt!

Tæppet måler 2 x 2,5 meter og er hæklet på nål 3,5. Det er hæklet af 100% bomuld, helt præcis 2,05 kg! Det er det lækre garn Havblik fra Tante Grøn jeg har brugt.
Med en løbelængde på ca. 275 m. pr. 100 g, er vi oppe på at jeg har brug ca. 5,5 km garn! Det er jo helt vildt...

Der er hæklet 72.864 stgm og 8.712 km, dvs. at jeg har viklet garn om nålen 227.304 gange. Det er helt vildt at tænke på, men det er jo også taget sin tid!

Nu vil jeg sætte mig i sofaen med mit nye tæppe og se et afsnit Dexter (som jeg er blevet totalt afhængig af) og hygge mens stormen larmer udenfor.

1 kommentar:

  1. Kære Linda.
    Kigger rundt på nettet for gode ideer og falder over billederne af dit tæppe - hvor er det bare smukt - vil jeg bare lige sige.
    Utroligt stort stykke arbejde du har gjort der og jeg har regnet ud, at du sikkert har brugt godt 21 garnnøgler a 100g, men der er der jo ikke taget højde for alle enderne der kommer ved farveskiftene. Kan du huske, hvor mange nøgler du brugte i de forskellige farver og købte du alle nøglerne med det samme?
    Tak for god inspiration.

    SvarSlet