onsdag den 31. juli 2013

Jeg har skam gang i lidt af hvert...

... men har endnu ikke noget at vise frem.

Det ene projekt er en kjole til weekendens familiefest, men jeg vil ikke vise noget før den er helt færdig. Det er længe siden jeg har syet noget til mig selv, så vil lige være sikker på et ordentligt resultat før jeg vil være bekendt at vise noget frem...

Det andet jeg rumsterer med er en barselsgave til min dejlige veninde som venter ankomst af en lille pige inden læge, vi snakker få uger nu. Ihhhh hvor jeg glæder mig til at møde hende :-)
Jeg kan jo af gode grunde heller ikke vise den frem, da hun trofast følger bloggen.... men en lille ledetråd vil jeg da gerne give...


En hæklenål, lyserødt bomuldsgarn og..... et eller andet ;-)

Nå men, jeg har flere projekter i mit hoved og det ene skulle gerne lande på mine pinde i denne weekend hvor vi skal køre til den anden ende af landet.
Jeg har været på udsalg i den lokale biks og fik lidt med mig
Den lækre merino uld fra Lana Grossa skal blive til den fine Kjekkasgenser fra Pickles, tænker den kan erstatte den første jakke til efteråret og ellers være med ham igennem vinteren.
Det fine garn fra Rowan tænker jeg kan blive til en lille cardigan. Det er en blanding af lammeuld, mohair og en lille slat nylon.lørdag den 20. juli 2013

Så kom vi på cykel

Jeg har faktisk ikke cyklet i nogle år - og har heller ikke haft behovet. Men som med så meget andet har det også forandret sig efter Morgan kon til. Jeg vil gerne han bliver en aktiv dreng, for hvem motion er naturligt og ikke kun en del af skoleskemaet... og da min kæreste er blevet rigtig glad for at køre MTB i skoven, så var det oplagt at sønnike og jeg også kom på cykel (tror jeg på forhånd kan skyde en hvid pil efter familietur på hesteryg)
 
Ret impulsivt endte vi nede hos den lokale cykelbiks med bilen og cyklerne pakket til en skovtur, og inden længe var min cykel udstyret med en Römer cykelstol og en hjelm til det lille hoved.
 
 
Fra start var Morgan bare med på ideen og nød turen til fulde. Jeg har nu heller ikke været i tvivl om det ville passe ham, da han altid har været glad for at være i bevægelse.
 

 
 
 
11 km. senere var vi tilbage ved bilen og vores medbragte madkurv. Det var bare konge hyggeligt og jeg glæder mig allerede til næste gang vores lille familie skal på tur - dog skal min popo lige komme sig (av av av)
 

tirsdag den 16. juli 2013

Endnu en vest

Jeg har endnu engang haft en vest på pinden, denne gang strikket godt ud i tiden så den kan passe ham til vinter. Jeg elsker vest til de små når det er koldt så deres maver forbliver dejlig varme :-)

Denne gang har jeg strikket i en blanding af bomuld og merinould fra Gepard garn. Det var det garn jeg oprindelig købte til Farmorfabrikkens hættetrøje.

Jeg er godt tilfreds med resultatet, syntes det er super fint med de små snoninger samlignet med den originale babyvest - som man dog aldrig går fejl af. Jeg må vente spændt på se den på vores lille dreng
 
Opskriften på vesten finder du lige her hos HvadBierTænker 

søndag den 14. juli 2013

Min lille maler

Vi holder ferie for tiden, og med to uger bag os og en tilbage må man sige vi har været heldige med vejret.
 
I går nød vi dagen i Ree Park zoo. Vi havde en rigtig dejlig dag og fik en meget træt dreng med os hjem.
Dagen i går fulgte stadig Morgan i dag, han har bare været træt træt træt. Så en stille dag hjemme har vi haft og det var helt pefekt og tiltrængt.
 
Jeg købte for et stykke tid siden nogle lærreder som var tiltænkt Morgans første værker. I dag var perfekt dertil grundet det lidt svigtende sommervejr og den trætte dreng.
Han var bare så dygtig og jeg syntes faktisk de er blevet rigtig fine. De var tiltænkt hans værelse, men overvejer lige en ekstra gang om de måske kan finde en plads i stuen i stedet.
 

fredag den 12. juli 2013

Kaninuser til to små piger

I onsdag var Morgan og jeg til 2 x 1 års fødselsdag i mødregruppen, og selvom vi ikke som sådan er på gave med hinanden, så skulle de have en lille ting.

Jeg satte mig ud på terrassen en aften og tegnede en kanin-dukke-ting. Ikke overraskende ligner den over hovedet ikke min tegning og det billede jeg havde i hovedet, men jeg er nu godt tilfreds med dem alligevel:
Som det skarpe øje måske har lagt mærke til, så kunne jeg ikke beslutte mig for størrelsen på ørene, og efter at have prøvet begge er jeg stadig ikke sikker på hvad jeg bedst kan lide... hmmm... nå men de blev i hvert fald taget godt imod af de to små og den ene var endda så heldig at komme med ud og sove middagslur. Ikke dårligt!

mandag den 8. juli 2013

Grønne fingre?

Mon grønne fingre kommer med alderen? Jeg håber det, da jeg har brugt en mindre formue på mit nye og eneste staudebed i haven. Syntes det var lille ig overskueligt indtil jeg skulle ud og købe planter - så viste det sig at have noget af en størrelse alligevel!

Jeg elsker at der endelig er kommet farver i haven og masser af dem. Jeg har ikke købt i farvetema som ellers er populært men efter "jeg syntes denne blomst er smuk og jeg vil have alle farver" princippet.
Glæder mig til bedet står i fuld flor hen over sommeren.

Som et lille forsøg har jeg downloadet blogger til min mobil i et forsøg på at få blogget mere, er spændt på hvordan det fungerer i praksis, har læst delte erfaringer.

Håber i nyder det fantastiske sommervejr, det gør vi :-)

fredag den 5. juli 2013

I'm back!

Jeg vil i hvert fald forsøge - for hvor har her været larmende stille!
Jeg begyndte tilbage på job i  maj og derefter tog den ene dag bare den anden... jeg har være træt, brugt og alt min ledige tid er ubeskåret gået til Morgan. Det har været SÅ hårdt at skulle undvære ham hele dagen, men man vænner sig nu alligevel til det.. og at han er havnet hos nogle fantastiske dagplejeforældre gør helt sikkert hverdagen nemmere. Han elsker at være der og jeg er 100% tryg ved dem og ved jeg ikke kunne finde et bedre sted til ham.

Han er jo blevet en stor dreng og har rundet det hele første år! Damn hvor tiden flyver!

Til den store dag havde jeg fat i hæklenålen og nåede lige i sidste time at blive færdig med den store krammeugle fra Hjerte garn


Jeg har fulgt opskriften, bortset fra næsen som oprindeligt er helt flad. Syntes nu det blev lidt kedeligt, så lavede den sådan at der kom fyld i. Fjerne har jeg heller ikke syet fast som skrevet, da jeg syntes det er lidt hyggeligt at han kan pille og nuldre dem...

Og fint skulle det være - men ikke om drengen viser den interesse overhovedet! Mor er lidt skuffet.... men håber da at han en dag vil få glæde af den, da den trods alt tog sin tid at lave.