lørdag den 20. april 2013

Tæppe status

 
Har i lige set det over lækre tæppe Jeanette bag Lutter Idyl har hæklet? Hvis ikke så kig lige her
Man kan jo ikke andet end blive dybt inspireret til et tæppe i firkanter... ihhh... måske et til Morgans barnevogn? Drømmer...

Nå, men jeg har jo gang i et tæppe i forvejen og det må nu være på tide med en status - jeg er nemlig 1/4 færdig ;-)
 Tæppet måler nu 200 x 61 cm, det er min plan det skal være lige langt som bredt, men lad og se om jeg giver op inden. Den modige (eller dumme) kunne finde på at regne ud hvor mange masker der er hæklet... jeg ved ikke hvilket jeg er, men ca. 26.650 stangmasker har været igennem nålen og jeg tør slet ikke tænke på alle de masker jeg mangler... men jeg hygger mig med det og elsker at have et arbejde liggende som man altid kan springe på uden de store tanker bag.

fredag den 12. april 2013

Min første bluse og et stoftip

Jeg har lige i dag afleveret min overlocker hos Symaskine Dotoren :-( Øv altså! Havde godt lagt mærke til den lugtede lidt brændt når jeg brugte den, men tænke den bare trænge til at blive renset godt og grundigt for fnuller. Men nej, da jeg sad i går og arbejde lagde jeg mærke til en knitrende lyd hver gang jeg trådte på pedalet... det varede heller ikke længe før den sagde fra og så var der ikke mere liv i den. Håber det bliver en lille operation...
Nå men, inden min overlocker gik i stykker kom der min første bluse ud af maskinen. Stoffet er fundet i Stof og Stil til fornuftige penge.
Der er nu ikke noget særligt ved den - men vellykket blev den, så mon ikke der kommer flere :-)Psssst.... se lige det søde stof Jysk har for tiden (det er det øverste) og til en pris på 70 kr (på bud, ellers 79,95 kr.) for 5 meter er det til at være med! Det nederste fandt jeg som en rest hos den lokale til 60 kr for lidt over en meter, ikke dårligt!
Synes de begge er super søde og måske de skal bruges til lidt puder til Morgans værelse... måske sommerbukser?
 


tirsdag den 9. april 2013

Morgans første cykel

Selvom knægten ikke kan gå endnu og en cykel virker til at være laaaangt væk - så har vi alligevel fået hans første cykel i hus.

Denne fine cykel blev fundet i en container - fy skam sig! Den er da langt fra færdig med at lære små børn at cykle :-)

Den blev fisket op og kom en tur hjem til min svigerfar.
Her er den blevet skilt fuldstændig ad, alle dele har fået en gang sort metalic spraymaling, alle bevægelige dele er blevet smurt og så er der blevet monteret et sprit nyt sæde af det lækreste mahogni.


Jeg syntes den er blevet über cool og er sikker på Morgan kommer til at bruge mange timer på den.

onsdag den 3. april 2013

Vundet Give Away

Ej men det er jo faktisk lidt for dårligt, jeg har helt glemt at prale (det må man godt lidt, ik'?) af den give away jeg vandt hos Lisbeth.
Jeg var nemlig så heldig at vinde dette super fine billede fra Lisbeths hænderMorgan har endnu ikke sit eget værelse, men når han får et (og det får han snart), så skal det helt klart op at hænge inde hos ham :-)